> Ruimte voor oplossingen
Mediation Ned is een netwerk van enige tientallen zelfstandig gevestigde mediators en bedrijfsmaatschappelijk werkers die in heel Nederland actief zijn. Onze opdrachtgevers zijn verzekeringsmaatschappijen, Arbodiensten, re´ntegratiebedrijven en bedrijven in de profit en non-profit sector. Mediation Ned wordt ingeschakeld bij arbeidsconflicten, psychosociale problematiek of persoonlijke problematiek, die mensen ervan weerhoudt hun werk goed en met plezier te doen. We bieden mediation, bedrijfsmaatschappelijk werk, gespreksbemiddeling en personal coaching aan.

Het logo van Mediation Ned geeft aan waar wij voor staan: wij fungeren als vliegwiel in probleemsituaties waar iets in beweging gezet moet worden. In goed overleg met alle partijen brengen we een proces op gang waar spijkers met koppen worden geslagen. Geen halfslachtige, onduidelijke of tijdrovende uitkomsten maar een heldere, snelle aanpak met resultaat. We geven van tevoren duidelijk aan wat de spelregels zijn, hoe lang het traject zal duren en welke kosten het met zich mee brengt. Onze aanpak werkt! We hebben aantoonbaar meer succes dan de andere spelers in het veld.
Het geheim achter dat succes?
Ervaren, deskundige en betrokken medewerkers die hun kwaliteiten graag inzetten om oplossingen te bewerkstelligen, een bijdrage te leveren aan zaken die mensen aan het hart gaan. Daarnaast spreekt blijkbaar ook onze transparante en geprotocolleerde werkwijze veel mensen aan. Het blijkt in de praktijk: onze oplossingen werken!

Op dit moment werken er 25 freelancers in alle delen van het land en twee vaste medewerkers op het kantoor van Mediation Ned in Bunnik. Deze omvang garandeert een goede kwaliteitscontrole, korte lijnen en voldoende werk voor iedereen om zijn of haar deskundigheid op peil te houden.